Könyvbemutatók

Veszprém város építészeti topográfiája - könyvbemutató
2023. március 21.
A Magyar Építészeti Múzeum és Műemlékvédelmi Dokumentációs Központ és a MMA Kiadó nevében tisztelettel meghívjuk Önt a Veszprém város építészeti topográfiája című kötet budapesti bemutatójára és a bemutatót követő kerekasztal beszélgetésre.
Ünnepélyes és sikeres könyvbemutató Veszprémben
2023. február 23.
Február 22-én, szerdán az MTA Veszprémi Területi Bizottság székházában mutattuk be a Veszprém város építészeti topográfiája című kötetünket.
Veszprémi épületek gyűjteménye
2023. február 22.
Megjelent a Veszprém város építészeti topográfiája című kötet
Könyvbemutató: Veszprém város építészeti topográfiája
2023. február 17.
Veszprém MJV Önkormányzata, a Magyar Építészeti Múzeum és Műemlékvédelmi Dokumentációs Központ (MÉM MDK) és az MMA Kiadó nevében meghívjuk a Veszprém város építészeti topográfiája című kötet ünnepélyes veszprémi bemutatójára.
Könyvbemutató: Barokk freskófestészet Magyarországon III.
2023. január 18.
Intézményünk és az MMA Kiadó együttműködésében megjelent a Barokk freskófestészet Magyarországon című sorozatunk harmadik kötete, amely Győr-Moson-Sopron és Vas megye emlékeit mutatja be.
Kőrössy Albert Kálmán életműve egy kötetben
2021. július 08.
A MÉM MDK támogatásával jelent meg a hazai szecessziós mozgalom egyik legegyedibb építészét bemutató monográfia a Holnap Kiadó Az építészet mesterei sorozatában.
Középkori falképek Zólyom vármegyéből
2021. május 26.
Rövid „könyvajánlónkkal” ezúttal a Felvidék középső részére kalauzoljuk Önöket és a középkori falfestészet tárgykörére koncentrálunk.
Baumhorn-könyvbemutató
2021. március 10.
Online könyvbemutatót tartott a Holnap Kiadó a FUGÁ-ban
  • 1
  • 2