Balogh Viktória

  • Titkárság
titkárságvezető, kulturális menedzser

2018-ban szereztem meg művelődésszervező-facilitátor diplomámat, mindeközben koncertek és zenei rendezvények, események szervezését láttam el egy állami zeneiskolában. 2016-ban csatlakoztam az örökségvédelem csapatához: a Forster Központ Tudományos és Örökségvédelmi igazgatóhelyettese, Ritoók Pál (főmuzeológus-művészettörténész) mellé kerültem asszisztenciaként, mellyel együtt járt a Magyar Építészeti Múzeum koordinációs feladatainak (kiállításszervezés, gyűjteménykezelés, stb.) ellátása is. Ezt követően, jogutódlással a Magyar Művészeti Akadémia Titkárságához kerültünk, ahol az Intézményalapítást-előkészítő Koordinációs Osztály ügyeit intéztem, tartva a korábbi Múzeumi feladataimat is.

2020-ban, másoddiplomaként, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Karán múzeumpedagógus képesítést szereztem.

A MÉM MDK 2017-es megalapítása óta az intézmény kulturális menedzsere vagyok, 2020. január 1. óta pedig az  Igazgatói Titkárság vezetőjeként az Igazgató munkáját közvetlenül segítem, valamint a MÉM MDK kulturális tevékenységeinek szervezése, koordinálása mellett a működési és üzemeltetési feladatokat is segítem.